Har du brug for en professionel håndværker, der kan hjælpe dig med løsninger inden for malerarbejde. Så er du kommet til den rette. Malerfirmaet Penselstrøg har gennem 12 år opbygget en solid viden og erfaring, og netop det gør os til et stærkt valg inden for området.

 

Malerfirmaet Penselstrøg ApS hjælper dig med:

 

 

  • Fraflytning- og indflytningssopgaver
  • Indendørs og udendørs malerarbejde
  • Sprøjtelakering
  • Fototapet og mønstret tape

 

De ydelser, Malerfirmaet Penselstrøg tilbyder, spænder bredt inden for malerfaget, så vi kan med sikkerhed love dig, at vi har en professionel løsning på den opgave, du stiller os.

 

Fra totalrenoveringer til mindre opgaver

 

Malerfirmaet Penselstrøg står både i spidsen for både store maleropgaver hvor mange ydelser sættes i spil, men vi varetager også gerne mindre opgaver i hjemmet. Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og du kan trygt lade os løse de udfordringer, du har. Vi udfører kun kvalitetsarbejde, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at få det resultat, de drømte om.  

 

Find Malerfirmaet Penselstrøg ApS i Midtjylland

 

Vi har base i Midtjylland og Østjylland, og vi løser på ugentlig basis opgaver i Århus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Odder og Favrskov. Skal vi også komme forbi ved dig? Så udfyld kontaktformularen her på siden, så tager vi fat i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Malerfirmaet Penselstrøg ApS

115 anbefalinger

115 anbefalinger

Anbefal os her